2014-11-03 08:14:12• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Ha provokálják, furfangosan fog reagálni

Napi horoszkóp november 3-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A szerződések bolygója áll a komoly kapcsolatokat jelző területen. Bármilyen kapcsolata, legyen az üzleti, vagy szerelmi „társulás”, most nagyon fontossá válik a mindennapjaiban. Lehetséges, hogy most elhamarkodottan dönt a házasság mellett, és nem gondolja át alaposan a dolgokat, pedig még nem lenne késő, ha újratervezné az esküvő időpontját. Ha esetleg még nincs párja igyekezzen, hogy önnél erősebb egyéniségű partnert találjon, és ha megtalálta, próbálja meg nem csökkenteni a partnere erejét.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Három bolygó is található az ön horoszkópjában a fontos kapcsolatok területén. Ön megbízható, hűséges, segítőkész ember, aki kizárólag a hivatásának és a családjának él. Ma le kell mondania saját érdekeiről mások javára. Őszintén akar segíteni, megértő lenni, akár a családján belül, akár a munkahelyén, ezért fordulhat elő, hogy mások kihasználják önt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Uralkodó bolygója a Merkúr hatékonnyá teszi önt. Jól gondolkodik, jó döntéseket hoz, tetterős, és örömmel fog bele ötleteinek megvalósításába, sőt, új dolgok kitalálásán fáradozik. Segítségére joggal számíthatnak a többiek. Bolygóhalmozódás van az ön horoszkópjában azon a területen, ami a munkát, a mindennapi rutint jelzi. A munkaidő vége önnek is szól, tessék időben elmenni pihenni!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Uralkodó bolygója a Halak jegyében áll. Az állatövi jegyek szülöttei közül ön tud a legjobban másokhoz alkalmazkodni. Ön az adott pillanatban tud nagyon határozott is lenni, mégis ma szüksége lesz mások támogatására. Talán azért zavart egy kicsit mert két ártó bolygó is támadja a Rák jegyét. Őrizze meg jó hangulatát, gyengédségét! Fejezze ki nyíltan erős érzelmeit.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Az Ön hivatásházának uralkodója támadást kap az Uránusztól. Önt a környezete vakmerőnek és határozottnak látja, de most kissé erőszakosnak is. Ez belső vezetői képessége miatt van. Saját érdekei által vezérelve, nagyon kategorikus lehet, ha a helyzet úgy kívánja. Olyan erős, szilárd, és kitartó tud lenni, mint a legdrágább gyémánt. Mindenre, amiben Ön érintve van, kiterjesztheti ellenőrzését.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Merkúr és a Hold haragban van egymással. Ön egyenes, gyakorlatias, és képtelen most megalkudni, bármiről is legyen szó. Ez a jelenlegi bolygóállásoknak köszönhető. Kiáll az igazság, az etika, és a következetesség mellett. Legyen azért óvatos, mert ha nem jól használja adottságait, akár beképzetté, és hajthatatlanná is válhatna, ennek pedig nem lenne semmi értelme.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Az Ön uralkodó bolygója, a Vénusz nem igazán akarja elengedni a Nap kezét. Az Ön jelleme olyan, mint egy tó: míg a felszíne nyugodt, legbelül rejtett érzelmekről, álmodozásról, és gyönyörű gondolatokról árulkodik. Most, hogy a legjobb hatású bolygóval együtt áll, Ön különösen romantikussá és nosztalgikussá válik. A szerelmen kívül semmi sem érdekli, pedig a pénzügyekkel foglalkoznia kellene.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Nap az Ön jegyében tölt az idejéből még 20 napot. Nem is csoda, saját életteret kíván. Ön mindig halk szavú, így más önkifejezési csatornákat kell keresnie magának, mint például a zene, a munka vagy a művészet. Az Uránusz az Ön munkáját jelző területén sok támadást kap. Komoly zavarokat jelez, mindenképpen nagyobb figyelmet követel Öntől.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Az Ön uralkodó bolygója a Jupiter az Ön horoszkópjában a 9. sorsterületen áll, ennél jobb helyen nem is lehetne. Most mindenben sikeres lehet, ami a joggal, külföldi utazásokkal, vagy felsőbb tanulmányokkal kapcsolatos. Emellett Ön a legélénkebb, és legéleterősebb az összes jegy szülötte között. Nyíltságával lelkesíteni tudja a környezetét, életstílusában fellelhető a büszkeség, és a hiúság is, bár ez elsősorban a magánéletében jelentkezhet.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Az Ön horoszkópjában még mindig a Plútó a legerősebb hatású bolygó. Ön amúgy sem nagyon bőbeszédű, de most magánügyeit igyekszik még jobban titokban tartani. Elképesztő energiával rendelkezik, és sokat tanulhat az életében felbukkanó nehézségekből. Ha feldühítik, hihetetlenül ösztönösen és hirtelen tud lépni. A Nap a Vénusszal együtt nevet Önre, ettől életvidám, életerős, érzéki, néha önző, de ugyanakkor mélyen megértő tud lenni.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Az Ön uralkodó bolygója az Uránusz, támadásba lendült. Ma talán kisé lázadónak fog tűnni, kiszámíthatatlanná válhat, hajlamossá a nagyzolásra. Személyes kapcsolataiban Ön inkább visszahúzódó lesz, szüksége van egy saját „barlangra”, ahol feltöltődhet, elgondolkodhat, és elemezheti az Ön körül történt eseményeket. Ne engedjen beleszólni azokba a dolgokba, melyek célja eléréséhez segíthetik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Az Ön személyiséget jelző területéről a Hold indul útjára. Ha ma provokálná valaki, igen furfangosan fog reagálni. Az emberekhez fűződő közvetlen kapcsolataiban maradjon megfontolt, tapintatos és diplomatikus. Ön szavahihető ember, most is be kell tartania a határidőket, ne akadjon fent a részleteken. Ma maradjon a családon vagy a baráti társaságon belül, itt érzi magát biztonságban és jól ezáltal rendkívül szellemes és szórakoztató lehet.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: